Meer resultaten voor beton

 
 
beton
prijs betonboringen
JNS Betonboringen werkt zowel voor particulieren als voor grote en kleine aannemers. Wij kunnen boren van onder naar boven, schuin alsook diepe boringen tot enkele meters. Dit in diverse steensoorten, gaande van 6mm tot 1200mm. Onze bedrijfswagens zijn standaard uitgerust tot diameter 300mm.
Offrea beton Vraag offertes aan voor beton en vind een geschikt bedrijf.
Vergelijk prijzen van professionele leveranciers beton. Wilt u beton bestellen? Offrea helpt u bij het opstellen van een juiste offerteaanvraag voor beton. Ons formulier bevat alle vragen die onze leveranciers beton nodig hebben om voor u een interessante prijs offerte te kunnen maken.
Chicago beton lichtgrijs EGGER.
Het decor Chicago beton lichtgrijs doet denken aan een, wat kil aandoend, betonnen oppervlak wat kenmerkend is voor moderne architectuur. Aanvankelijk uitsluitend voor werkbladen gebruikt, is de betonlook tegenwoordig niet alleen te zien als wandafwerking in de interieurbouw maar ook als accent in woonkamer- of slaapkamermeubilair.
Gestructuureerd beton Schelfhout nv/sa.
Tel:32: 89 700 350 l Fax: 32 89 700 360 verkoop@schelfhout-beton.be. Panelen en plinten - vol beton en geïsoleerd. Brandwanden - vol beton en geïsoleerd. Afwerking en kleuren. Baksteenmotief uitgewassen grind. Baksteenmotief op grijs beton. Nulwanden - gepolierde wanden. Afmetingen en isolatie.
Conceptueel Interieur- en Exterieurbeton - Betonal.
Interieur- en exterieur concept beton. Ontworpen voor u! Interieur- en exterieur beton is een concept uitgedacht voor architecten, designers, bouwers en verbouwers met een eigentijdse visie op wonen en werken. Wij ontwerpen op maat, zodat onze producten moeiteloos aansluiten bij de woonbeleving van onze klanten.
FedBeton: de federatie met passie voor beton.
De sector van het stortklaar beton SB omvat in België om en bij de 270 betoncentrales voor bijna 160 ondernemingen. Hij produceert jaarlijks ongeveer 12 miljoen kubieke meter beton, zijnde 1,13, m stortklaar beton per inwoner en verbruikt zo meer dan 55 van het in België op de markt gebrachte cement.
Verheyen Betonproducten Specialist architectonisch beton. subsidiary. Website door Pixeo.
Verheyen produceert prefab elementen in architectonisch beton op maat. Bij architectonisch beton worden de voordelen van prefab duurzaam, kwalitatief, efficiënt gecombineerd met het esthetische kleur, vorm, afwerking. Dankzij de technische ondersteuning vanaf het voorontwerp tot na de uitvoering, biedt Verheyen steeds de meest interessante oplossing.
Valcke Prefab Beton Industriebouw - Agrobouw - Stortbeton.
Daarbij is de keuze voor prefab beton als ruwbouwstructuur van uw bedrijfsgebouw een keuze voor een snelle, economische, brandveilige en duurzame oplossing op maat. Dankzij het vertrouwen van reeds meer dan 20.000 klanten kunnen wij bouwen op een rijke ervaring en expertise!
Home - BETON Magazine.
'Werken' is een van de rubrieken die u vanaf nu met regelmaat in BETON zal zien terugkeren. Klassieke woningen met prefab beton. 31 March 2022. 'Wonen' in beton, daar stellen we ons doorgaans een strakke woning bij voor. Toch is prefab beton ook.
Beton prefab productie - predallen, dubbele wanden, architectonisch beton.
Dus je speelt makkelijk in op nieuwe woningdesigntrends. Met meer dan 25 jaar ervaring in productie van architectonisch beton is Verhelst dé partner die je zoekt. Laat ons van je project horen. Prefab beton op maat dankzij onze prefab specialisten.
Zelfverdichtend beton.
Gedimat Tanghe is sinds enkele jaren mee met de nieuwste kwaliteitsnormen en technieken in beton. Dat is onder meer te danken aan het gebruik van zelfverdichtend en zelfnivellerend beton Rheodynamisch beton of RDC. Het beton vormt een ware revolutie in zelfverdichtend en zelfnivellerend beton.

Contacteer ons