Meer resultaten voor coupon

 
 
coupon
Coupon - de betekenis volgens Actiecode.nl.
Een coupon is een papieren of digitaal bewijs dat men het recht geeft om iets te verkrijgen. Een coupon is hiermee een andere benaming voor waardebon. De term werd oorspronkelijk met name in Angelsaksische landen gebruikt, maar het begrip is ook bekend in Nederland. Alles over Coupon.
Coupon - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Coupon of met Coupon indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Coupon inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Coupon en verwijzingen daarnaartoe.
Wat betekenen betaalbaarstelling en ex-coupon? Het Nieuwsblad.
Bij een aandeel is dat niet het geval. Want het staat nooit vooraf vast of een bedrijf een dividend zal uitkeren en hoe hoog dat dividend zal zijn. Vroeger was het simpel. Als het dividend betaalbaar was, knipte je de juiste coupon af en ging ermee naar de bank.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: coupon. cou p o n de; m; meervoud: coupons; verkleinwoord: couponnetje 1 bewijs dat je recht hebt om iets te verkrijgen 2 overgebleven lap stof. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
COUPON.
Ook als het niet om een papieren coupon gaat, omdatde effecten op een effectenrekening staan, gebruikt men de term coupon om teverwijzen naar een bepaald recht. Bij aandelen geeft de coupon recht op een dividend deel vande bedrijfswinst, soms op een bonus toekenning van één of meerdere aandelen of, vertegenwoordigt hij het recht om mee te doen aan een kapitaalverhoging.
Synoniemen van coupon; ander woord voor coupon - synoniemen.net.
strook coupon zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: bewijs, cadeaubon, coupon, kasbriefje, knipkaart, tegoedbon, voucher, waardebon strook zn.: baan, band, bies, coupon, rand, reep, souche, streep, tape lap zn.: coupon, doekje, flard, lomp, reep, stuk, vod lap zn.: coupon restant zn.:
coupon - WikiWoordenboek.
een papieren strookje dat recht geeft op korting bij aankoop van een product. Het woord coupon staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd coupon" herkend door.: van de Nederlanders.;

Contacteer ons